Měl jsem nádherný sen
Anotace: ...jedna z prvních...pár let zpátky...
Na rozkvetlé louce,
sedmikrásky k odpočinku zvou.
Sedneš si do trávy,
do klína položím ti hlavu svou.
Cítím tvé teplo
a sladkou svěží vůni.
V tvých nádherných očích
se topím jak v hluboké tůni.
Šeptám si tvé jméno,
nejkrásnější z jmen.
S úsměvem se probouzím,
měl jsem nádherný sen...
Přečteno 315x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
Komentáře (0)