Nezapomeň
Anotace: Nééééééééééééééééééééééééééééééé:´(
Nezapomeň na mě dnes,
řikal si mi když pouštěli sme si draka,
ten papír se k nebi vznes,
vzlétl výš nežli straka,
držel si pěvně ten kus provázku,
myslela jsem že mě máš rád,
nepomýšlela jsem na vsázku,
že by sis mohl s mými city hrát,
pak na čelo si mě líbnul tiše,
svědomí s tebou vzpytuji,
drak vyletěl ještě výše,
když pošeptal si: asi tě miluji,
když krásný den s tebou nadešel,
a měla sem se na co těšit,
tak proč za drakem si do nebe odešel,
už není podzim a začíná sněžit,
je to právě první měsíc,
kdy s tebou nemůžu trávit den,
držím draka v ruce prosíc,
ať vše je jen ošklivý zlý sen:o(
Komentáře (3)
Komentujících (3)