Probuzení
Anotace: *http://www.youtube.com/watch?v=lM2dlfuo-xQ*
Probuď se…
Žili jsme ve snu,
kde vzdušné zámky
se samy otvírají.
/stačí najít klíč/
A při východu Slunce
sjíždíš řeku osamění,
na které jsem s Tebou.
Jsme spolu.
/a pryč/
Zároveň se na tu jízdu
díváš zpovzdálí,
a já Tě zezadu objímám,
jsme spolu.
/na druhém břehu/
Jen vítr ví,
že jsme si souzeni,
že každá chyba kolem nás
se promění
v čistou něhu.
Protože
jsem navždy Tvá.
Přečteno 528x
Tipy 28
Poslední tipující: malý lachtánek, maliska, 11477, Ariella13, toužím.jít.dál, Akrij8, dablik007, Andělskými perutěmi chráněna, Lady L, LucQa, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)