Ty
Anotace: Jen Ty, nic víc.
Proč teď hledět na modré nebe,
když před sebou mám Tebe.
Proč teď obdivovat záři Slunce,
když objímají mě Tvé ruce.
Proč nechat se unášet větrem,
když Tvůj tep je i mým tepem.
Žádné přírodní a zemské krásy,
nenahradí pocit,
že já jsem Ty,
a Ty zas já jsi.
Přečteno 592x
Tipy 9
Poslední tipující: Žqáry, Sleepless Ioness, Psavec, labuť, Házté, Hannazka
Komentáře (0)