Miluji tě, a ty to víš.
Krásný úsměv, vlasy do čela
zbavily mě tak úplně docela
rozvažování
jestli ji mám rád
když vidím ji, tak co víc si přát.
Když přemýšlím o lásce na věky
vzpomenu si na svoje rozpaky,
když jsem s ní
myšlenky naivní
se táhnou do popředí.
Jsi malovaná jak holka z časopisu
půvabná jak pohyb rysů
kvítek něhy co spad
pár slibných vnad
postavím ti z lásky náš hrad.
Rosa padá na naše pochybení
a vášeň se zalívá děním
propadám se níž
a ty o tom sníš
že miluji tě a ty to víš.
Přečteno 709x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša
Komentáře (0)