Chci, abys...
Anotace: chci, abys mě hladil...
Chci, abys mě hladil.
Chci, abys mě líbal.
Abysi mě sváděl,
do očí se díval.
Vyznával mi lásku,
do ouška mi šeptal.
Život chtěl dát v sázku,
na nic se přitom neptal.
Chci, abys mě chránil,
byl můj anděl strážný.
Chci, abys mě rozesmíval
a byl přitom vážný.
Chci být Tvojí...
Přečteno 943x
Tipy 2
Poslední tipující: klajusenka, Gudula
Komentáře (0)