Láska
Anotace: ...a teď pro změnu zase něco o lásce...(Fate to musí nějak vydržet...)
Láska....
to je velká neznámá
Láska....
je mnohdy bolavá
Láska....
po ní každý touží
Láska....
kdo ji nemá ten se souží
Láska....
to je slovo,pojem,chvíle
Láska....
tak říkáme svojí milé
Láska....
je nás všech a přitom ničí
Láska....
nás spojuje i ničí
Láska....
čarodějka s velkou mocí
Láska....
kouzlí stále,dnem i nocí
Láska....
ovládá mé srdce,duši, mysl
Láska....
nedává mi vůbec smysl
Láska....
není vidět a přece je tu všude
Láska....
byla,je a bude!
Přečteno 494x
Tipy 1
Poslední tipující: Gudula
Komentáře (2)
Komentujících (2)