hraješ si
Anotace: ... s náladou ...
.
hraješ si na vnady
s náladou ze včera
odmítáš dnes
dohady, pohledy
hraješ mi za zády
rekviem zaživa
však jen si běž
chapadly lež
uchop si a jdi
než se vzchopím
a ruce proseb
useknu si
a než
zase oněmím
zapadlou touhou
kdysi ve hloubce
byla jsi
jak v tůni
bahenní rez
zůstaneš
běž si
kam chceš
už nevoníš
.
Přečteno 386x
Tipy 19
Poslední tipující: Kubino 2, Házté, floreciente, Mbonita, Bíša, Kapka, Jana M., Lota, labuť, Tacca, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)