Anotace: z komentů
Milovat bezpodmínečně umí snad doopravdy jen Bůh. A snad i nějaký vzácný jedinec v miliardě lidí...Chtěla bych toto umět na malounkou chvilku prožít, ale neumím. Milovat bezpodmínečně a žít tak, to je snad vzácný dar.
11.07.2009 09:59:00 | Iva Borecká
některé básničky jsou pro potěšení, jiné mají v sobě hodně moudra... obojí mám ráda...
10.07.2009 12:16:00 | nejsembásník
a možno pre ľudí láska neexistuje. Máme len ilúziu a myslíme si, že táto je konečne tá pravá, večná...
10.07.2009 08:14:00 | maranika