Jednou,až se budu bát
Anotace: možno tam budu nejake preklepy,tak sorry, ale určite mi o tom dajte vedieť :)
jednou, až se budu bát,
jít a neznat cestu svou,
já vím, co si budu přát,
žít a chtít být láskou Tvou..
a pak jednou až dotknu se měsíce,
snad pohladíš mou smutnou tvář,
mé srdce snad po tisíce,
uslyší, jak rád mě maš..
a možná někde u horské dráhy,
sklopíš zrak a řekneš tiše,
má mysl mi v srdci píše,
pojď se mnou, seš osud můj..
já neřeknu nic,
jen políbim Tě,
tiše ruku podám svou,
o krok půjdu k Tobě blíže,
a řeknu jedu,
jsem jen Tvou..
Přečteno 389x
Tipy 21
Poslední tipující: Juraj Hrom, Isquieasuus, floreciente, NikitaNikaT., Mbonita, fab four, Radek.oslov.Šafárik, Psavec, Bíša, E-MM-A, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)