Naše knížka ?
Anotace: anotace ? žádná...neumim psát ale přece to budu dělat....
Zaprášený díla v knihkupectví,
vyhlížejí jako já
čekaj až je chytnou ruce tvý
a až je budeš mít rád....
Naše hádky
nesmyslný
jako z pohádky...nenapsaný
V tvým autě sedim
a slzami leštím sklo
v tý tmě
jen oni vedí kdo
je kdo...
Tvoje úsměvy
a moje vzlyky
tot celý kouzlo našeho příběhu...
A jak dlouho
nám to vydrží ?
Chvíli pouhou
ale to se říkat nesluší....:/
Komentáře (0)