Polož mi hlavu do klína
Polož si hlavu na můj klín,
ústa máš jak hrst jeřabin
vlasy máš jako plameny,
v očích dva chladivé prameny.
Břečťan svých dlaní propleť mým,
má lásko popínavá,
rákosí řas čpí tajemstvím,
že jen ty jsi pro mě ta pravá.
Na víko truhly srdce mého
křidélky poklepává,
stvořeni jeden pro druhého,
láska peříčky páva.
Polož mi hlavu do klína,
z ničeho neměj strach,
každý den něco se začíná
vše zlé se změní v prach.
Polož mi hlavu do klína,
každý den něco se začíná,
něco překrásného začíná...
Přečteno 672x
Tipy 18
Poslední tipující: Pevya, BERYL.K, Ariella13, Iva Borecká, Nút, Bíša, Psavec, maranika, Simísek, ziriant, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)