Anotace: Chtěla bych být s tebou pořád a už neslyšet "ahoj, tak zase příště!" http://www.youtube.com/watch?v=saqryhwXris&NR=1
Jo, taky to znám a taky bych chtěla zažít mít jistotu, že to příště bude, že se nic nestane, co to překazí...
07.08.2009 08:49:00 | kleopatra.sedma
Nikdy nevíš co se stane v dalších minutách..
Ale když Ti někdo řekne "Tak příště" a myslí to vážně..vynasnaží se to "příště" splnit..
A myslím, že ty se nemusíš bát, "příště" bude ještě hodněkrát..a přemýšlet o tom, že se stane něco vážného..na to radši nemysli..:-( Nikdy nemáš jistotu..
Takže se prostě na "příště" těš..:-))
11.07.2009 22:01:00 | Haniéčka
Když je člověk zamilovaný, opravdu zamilovaný... bojí se o svůj protějšek každičký den. A zde je to vidět, že temu tak jak... bo se pletu? :o) ST!
11.07.2009 12:52:00 | NikitaNikaT.