Tím závěrem jsem chtěla říct že když se ti tohle všechno v lásce děje tak vezmi vlastně sám sebe do náruče, protože jsi to jediné co tě může ještě utěšit, no a pokud ti srdce bije tak je tu ještě pořád důvod k radosti a pořád máš ještě proč být štastný a ještě pořád máš co objímat!
06.11.2005 20:03:00 | Liwinka