Hlásím západ
Anotace: Myslím myslím až vymyslím.
Zase mi chybí kousek duše,
pluje někde na nebi a dívá se na zem.
Jestli si někde blízko,
či už zase se někam chystáš já nevím,
přesto se nikdy nezměním.
Bylo to dávno,
co jsem s tebou tancoval a do ucha ti šeptal,
jak mam tě rád.
Nyní, několik let po tom,
se k tobě obracím,
se ztracenou vírou o duši se dělím.
Tvé kroky vedou někam na západ
a myšlenky na mě hlásí západ.
Bylo mnoho chyb,
nebudu na ně vzpomínat,
dopředu je třeba se dívat.
Moje povaha a rozum mi kážou,
jak být co nejlepší potlesk a slávu přesto obcházím. Jednou dobudu velký svět,
třebas na obecní úrovni doufám,
že se výrazně nezměním.
Tepláky a mikina to je moje kvádro,
a aby toho nebylo málo,
blázen je král.
Na konci svých cest ať dopadnou,
jak chtějí,
chci polibek ti dát,
pak mohu s radostí skonat.
Přečteno 306x
Tipy 2
Poslední tipující: Dev_LATea_princess
Komentáře (0)