Jeden je ona a jedna on
Na poli lásky
ztraceném v životu
hledal jsem duši
odmítaj samotu
Na pole lánu
se políčko ztratí
mohu žít v pánu
jak ztrážce duší
Ten co čas od času
vychází ven
nahlédnout do světla
opravit lem
večer pak spí
leč sny ho nebudí
žije tam dlouho
člověk strach zahodí
proklatý básník
jednou řekl
že ženu si uchová
na stovky věků
bude mít v mysli
jak byla krásná
bude mít v paměti
jak byla štastná
ikdyž z ní bude jen zdechlina
bude vědět na koho vzpomíná
ženy kol muže jen plují
z životů trosky a kují
muž se nevyzná v ženě
leč ještě že nežijem odděleně
když není nic hezčího než žena z rána
jen nesmí být kamaráda
některá smysl pro romantiku
jiná na grázly má kliku
jeden je ona a jedna on
z každéhu trochu nám tesají zvon
nesmíme však žít v zapomnění
nesmíme zažit odloučení
Přečteno 351x
Tipy 2
Poslední tipující: Dev_LATea_princess
Komentáře (0)