Pověz mi, kopretino
Kopretiny, sedmikrásky,
ptám se vás teď každý den,
má-li mě, či nemá rád?
I když nevydáte ani hlásky,
doufám, že to není sen,
rozumím vám dobře snad,
že je plný ke mně lásky!
Snad konečně je to ten
pravý princ, ne jen kamarád.
Komentáře (0)