Opuštěný
Anotace: pocit opuštění ...
Je spoután,
je svírán okovami smutku,
je týrán,
vláčen noční krajinou,
je otrok,
je loutkou bolestného skutku,
je bičován
a líbán mořskou hladinou.
Je pálen,
je mučen ptačím zpěvem,
je znaven
a sláb z věčného trápení,
je nikdo,
je drcen vroucím hněvem,
je blázen
a nikdo to nezmění ...
Přečteno 333x
Tipy 7
Poslední tipující: Patrik Mališ, Eventris, ilona, Xindy, sestra-konec, Mbonita, Házté
Komentáře (2)
Komentujících (2)