Doufám
Anotace: Už je to tak dávno, a přesto stále doufám... že třeba napíše:-)
Polykám tabletky, jednu za druhou, doufám, že se mi neuleví...
doufám, že dojdu za tebou, do země, kde kvůli mne budou tát ledy.
K snídani jedno hořké mango,
květiny ve váze už dávno přestaly vonět...
doufám, že dojdu za tebou, do země, kde moji lásku budeš vidět.
Přečteno 421x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, Kristýnka15, Gudula
Komentáře (1)
Komentujících (1)