Tomovi
Anotace: Říkánka pro Toma,no,...:)
Tome s jizvou na ruce,
ještěs pořád v záruce,
pořád ještě můžeš jít,
nic moc zatím neztratit.
Ty však na mě něžně koukáš,
do trička se zpátky soukáš,
a zmuchlaný polštář zpívá,
že jsem opět krásně živá...!
Neříkáš mi: někdy příště,
připomínáš lehce klíště,
co mi hryže záda
Tome,mám tě ráda!
Přečteno 434x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, divoska_jaja, Pevya, Sleepwalker, bejbyyyy, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)