Co nikdy nepovím
.
Chtěl bych napsat,
že máš ráda,
však odkryl bych ti záda.
Chtěl bych napsat,
že srdce bolí,
jak do ran by mi dali soli.
Chtěl bych napsat,
co je tajné,
Wayward by řekl: To je fajné!
Chtěl bych napsat,
nenapíšu,
vždyť bych ranil nejen Bíšu!
Nenapíšu, nepovím,
já to vlastně sám nevím.
(já si takhle jenom sním)
.
Přečteno 535x
Tipy 40
Poslední tipující: hašlerka, Kapka, jedam, Házté, NikitaNikaT., Bíša, valaki, Mbonita, j.c., s.e.n, ...
Komentáře (14)
Komentujících (14)