Pocit...
Jaký si pocit srdce rozbušil,
Tak zvláštní lehkost cítím.
Co je to? Můj klid vyrušil..
Svět jak prorostl by kvítím.
Jak v horečkách mi tváře hoří,
Ta krása můj smutek boří.
Cítím lehkost jak bych křídla měla,
Až ke hvězdám bych vyletěla.
Snad i slunce zesílelo svit,
Ohromná síla boří můj klid.
Z obličeje strhává mi masku,
Vždyť já málem nepoznala lásku
.. teď už to má lásko vím, tebe snad nikdy neztratím… miluji tě
Přečteno 461x
Tipy 3
Poslední tipující: Káňátko, Gudula
Komentáře (1)
Komentujících (1)