Vyznání VII- Utrpení
Anotace: Má jediná věc v červenci...chtěl bych změnit svůj život, ale říkám si co když změním něco co je jen jediné a výmečné???
Já múzo, chtěl bych v šedavém úvalu,
na tvé tělo nanášet kladná znaménka,
znamenající vše co mi stále schází,
a tím ukazujíc tebe v tvé nádherné pýše.
V ústraní, přemýšlím, uslzen krásou,
když v doteky měníme svá slova,
jenž zbytečná v tento moment se zdají,
stejně jak pohledy do ublížených očí.
A tak v dnešní bezhvězdný večer,
kdy pampeliškové chmýří příjemně lechtá,
v útěchu nechávám se vplakat v kapsy deště,
na osamělou plechovou střechu tvého ňadří.
II. Část
A tak z kapek deště zbyl jen prach,
co ke slunci ve větru nechává se unášet,
ňadra poklesla, tak jednoduché zdálo se to být,
oči zavřené a to nejen dnes.
Listy ze stromů drží se v náručích,
s bolavou krásou o tvé pýše,
co ve snech mohl si nechat zdát,
bez kapek rozumu, s údělem plakajícího.
Bez největších zásad vítr není nic,
stejně jak životy bez lásky ….. prožité
…utrpení
Přečteno 457x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, labuť, Psavec, Churry, Sleepless Ioness, ziriant
Komentáře (1)
Komentujících (1)