Kam jsi odešla lásko?
Anotace: myslím, že název mluví za vše..
Kam jsi idešla lásko
a proč v srdci šíp mi nechala?
Kam jsi odešla lásko
a proč trochu štěstí mi nedala?
Kam jsi odešla lásko
a proč bůžek Amorek s tebou?
Kam jsi odešla lásko
a proč mě teď zimou nožky zebou?
Kam jsi odešla lásko
a proč ten krásný cit mi vzala?
Kam jsi odešla lásko
a proč jen chlad mi ponechala?
Kam jsi odešla lásko
a kdy se za mnou vrátíš?
Kam jsi odešla lásko
a proč se lehce ztrácíš?
Lásko, prosím, vrať se zpátky...
Přečteno 370x
Tipy 2
Poslední tipující: majamaya, nejsembásník
Komentáře (0)