Nešťastná láska
Slzy stékají rychleji
nežli kapky, co z nebe padají.
Stýská se mi velice,
myslím na prince.
To už je dávno,
co tu se mnou sedával,
vzpomínek není málo,
jen si se mnou pohrával.
Srdce spadlo mi z útesu,
nedýchám, nežiju, nepláču...
Přečteno 353x
Tipy 1
Poslední tipující: jesterka
Komentáře (0)