Láska
Objetí, pusa, něco víc
štěstí, láska, nebo nic
smutek, zrada, trápení
bolest, stesk a zmatení
Slovy plete hlavu ti
omámí tě vzápětí
pak lásku věčnou ssíbí
lež už klíčí, sílí
Tak probuď se a uvidíš
jak láska falešná je skrýš
Přečteno 393x
Tipy 3
Poslední tipující: malá slečna, Bíša
Komentáře (0)