Prší
Anotace: No comment. Sin comentarios.
prší
je tak krásně
je mi tak príjemně.
po krk ponořena do tvých očí
co se nade mou sklánějí jako dva Jadrany
co chtějí do mne vylít všechnu svou vášeň najednou
ale rozlití z břehů jim zabraňují horské oblouky tvého obočí
sklouznu se po tvém nose jako po zabrádlí
do poháru s vínem
při každém tom vhoupnutí víno vyšplouchne
a zamlaskne
a já cela postříkána sladkou šťávou z tvých úst
přeji si ochutnávat víc a víc....
tvé líce broskve ožehnuté letním sluncem
už už na spadnutí na mou zakloněnou tvář
tvá brada jako moje nohy jeden den po holení
ne zcela hladká - něžně šmirglující...
je stále tepleji
je mi stále tepleji
zvedá se vánek
přináší vláhu na naše upocená těla
kapka další
na pahorky do údolí do lesa a do túňky
vůně vláhy do pórů zvětšených lupou čekání
na tento okamžik
kaňky
vidím kaňky modré mořské kaňky
kterými píšeš mi slůvka lásky
koupu se ve vlnách tvých očí
nadnáší mne víno z tvých rtů
jsem pobřežní bárka s níž pohrává si mořský vítr...
kapka dvě další ... a další ...
houpám se houpám
kolebám se na notách tvé vášně
voda sůl sladké víno
sůl vláha
cítím svou neuhasitelnou žízeň
ano chci chci více vláhy...
běžím jí vstříc
celým tělem....
jsem u moře
jsem v moři
jsem moře
jsem vlna za vlnou
rytmicky narážím na břehy
slané krůpěje zaplavují mé oči
dívám se do deště a netoužím se schovat
prší
prší na mne moře
pršíš na mne ty!
LIJÁK!
Přečteno 440x
Tipy 29
Poslední tipující: zenge, Bíša, Jiří I.Zahradník, hašlerka, WAYWARD, Radek.oslov.Šafárik, Lorraine, nejsembásník, Tacca, Házté, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)