Kde jsi?
Líbáš mne, hladíš po vlasech
cítím Tvůj tep, Tvůj teplý dech
cítím Tvou vůni co jemně svádí
vnímám Tvůj pohled co něžně hladí.
Jsi vedle a přece tak vzdálený,
Tvá duše jinde je- zdá se mi.
Přečteno 682x
Tipy 3
Poslední tipující: Patrik Mališ, Arret, nejsembásník
Komentáře (2)
Komentujících (2)