Cesta do tvého srdce
Anotace: ......................
střípky dne
v zabarvení hlasu
z oblohy padá tma
důvěra se sype
v slzách k tvému pasu
i v objetí můžeš ublížit
láska je dlouhá cesta
a není na ní klid
touha
a častá zranění
hroty krátkých slov
hledání
ve vlnách
nejsi sám
kde je správná cesta
a kdy budeš uzdraven?
možná nejsem
pro Tebe
ale možná jsem
s večerem hledíš
do noci
má barvu očí
nejde zapomenout
asi ti už není
pomoci
..........
Přečteno 583x
Tipy 45
Poslední tipující: vodnař, hašlerka, Jana M., Prokešová, a_tao, Iva Borecká, Kapka, Pevya, Holis, Churry, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)