Už nedokážu ...
+++
Dokážu žít vedle Tebe
Dokážu Tě mít i rád
Na hrudi mě ale plamen zebe
Však víš, že neumím (si) lhát
Nekonečný vesmír mého citu
Koncem jest znenadání zaskočen
Už není - zůstává jen součást mýtu
Kus papíru pod mraky je rozmočen
Tamta ... co před Tebou tu byla
Nekonečné mé veškerenstvo spláchla
Krásná slova v černé díře po ní zbyla
A i ta spíš hlubokou ironií páchla
Už nedokážu ...
+++
Přečteno 437x
Tipy 10
Poslední tipující: NikitaNikaT., Kite.Kat, Házté, FrankB, WAYWARD, Lady Carmila
Komentáře (3)
Komentujících (3)