Vodopád
Vodopád tvých vlasů,
odráží se ve slunečním jasu,
okolo všude míjíme krásu,
jako za starých časů.
Vodopád vlasů tvých,
stéká dolů po stráních,
úsměv máš na lících,
pro potěchu milujících.
Tvých vlasů vodopád,
slunce se chystá zapadat,
ve chvílích večerních,
nikdy si nebudem nevěrni.
Přečteno 350x
Tipy 10
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Juraj Hrom, Psavec, T-Mac, labuť, WAYWARD, Květka Š.
Komentáře (4)
Komentujících (4)