UTOPENÁ
Utopená ve Tvém světě,
plácám se jak kapr v bahně,
kroutím se při každé větě,
ještě chvíli, leknu na dně.
Skonči s Tvými proslovy,
hupni ke mně do postele,
moudrosti jsou pro sovy,
já jsem jenom hloupé tele.
Neřeš tady hlavolamy,
nediskutuj o problému,
teď jsme chvilku spolu sami,
máme právě hlavní scénu.
Přečteno 410x
Tipy 28
Poslední tipující: Holis, Elza511, Noc17, Churry, Bíša, Ell19, Mbonita, Psavec, stravla, Jarka, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)