Anotace: Radost, že jsi
Slunci v Duši rostoucím...
Celá Tvá tvorba
je jakoby sluncem prozářená
není pochyb
že jsi skvělá žena
a Tvůj obzor
jak Tvá duše
vyrostla co jsem tu nebyl
až v auSTralské buše
03.06.2010 00:05:00 | T-Mac
jak krásné je milování
a bořlivě něžné dotýkání
přeji všem radost v duši
na psí uši
17.07.2009 21:43:00 | Lady L
nádherné,něžné,cituplné
radost a láska
se z toho na mě hrne
proudem kouzelným
a věř mi
vím co řekla jsi tím...
ST
14.07.2009 22:00:00 | Mbonita
krásne. A AK vzájomné... je to ešte krajšie :)
Do srdiečka Slniečko... a niet hrejivejšieho pocitu. ;-)
14.07.2009 21:06:00 | maranika