hledáš zlo tam kde není
ty jsi ta jediná co má možnostzměnit osud snad..
co když tě miluje a nemůže...
co když jsi to ty kdo chce víc než může chtít?
Tlačit do kouta je konec....psi sa brání útokom...
27.07.2009 09:59:00 | al-pacino
Je těžké přestat milovat člověka, který nás přestal milovat, bo nemilovat nikdy... vůbec...
19.07.2009 19:22:00 | NikitaNikaT.
a taky je otázne,
kdo vlastně komu dává lekci,
a kdo na koho pozor nedává ...
však neprohrál,
ten kdo neuspěl,
protože člověka vždy obohatí,
když místo hledání,
proč něco nelze, nemůže,
hledá raději jak něco lze,
třeba jak jít dál,
když to prostě nevzdává
17.07.2009 08:26:00 | Romana Šamanka Ladyloba