Přelétavý
Anotace: Jkao motýl, co jen našel krásnější květ...
Přelétavý
Ulici vzbouzí tvá svižná chůze
S kyticí růží
Spěcháš k tvé krásné múze
Zas tvé dívce z obrázku
Napíšeš verše
„ Vyznání pro krásku „
Slunce za mraky šedé zapadá
Ať u ní nebo u Tebe
Ty líbat ji budeš na záda…
***
Třeba mi půjde usnout snáz
Když na skle si přečtu
Ten dešťů vodní pro mě vzkaz
Ve vzkazu čteném mezi řádky
Třeba mi píší
Proč ke mně zapomněl jsi cestu zpátky
A duše marně krvácí
Pro sny
Jež jsou věční tuláci
Naše noci jsou ty tam
Už máš krásné múzy
A mě jsi vrátil samotám…
Přečteno 368x
Tipy 10
Poslední tipující: Vlk v rouše, Fighting Dreamer, kikis, Churry, Mbonita, PPetrushka
Komentáře (2)
Komentujících (2)