Ještě
Zbytky lásky v Tobě hledám,
byl jsi jí pln po okraj,
vlhké oči k Tobě zvedám,
ještě vnímám noční ráj.
Střípky touhy z našich her,
něžné tóny doznívají,
dávám lásku, no tak ber,
vášní se rty zalykají.
Stále slyším cinkat zvonky,
hrají jako z partesu,
ladí ve mně písní zlomky,
snad tu touhu unesu.
Ještě jednou, zas naléhám,
projdeme se naším snem,
do dlaní si Tobě lehám,
svítat bude snový den.
Přečteno 394x
Tipy 26
Poslední tipující: Holis, staruska, labuť, Elza511, Mbonita, Zasr. romantik, Bíša, Kars, bejbyyyy, floreciente, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)