Ozvi se
.
.
.
Poslední pokus ztroskotal
on už mi nenapíše
že přesto život půjde dál
dnes zní mi jako klišé.
Den za dnem plyne
bez něho divně je mi,
noci jsou jiné
ozvi se prosím, Emmy.
.
.
.
Přečteno 405x
Tipy 4
Poslední tipující: Pevya, FrankB, enigman, Jana M.
Komentáře (1)
Komentujících (1)