Cesta do nikam
Anotace: láska za hrob...
Sbírka:
O lásce
Cesta do nikam
Deset dní před
A deset poté
V radosti utápíš
svůj splín
Veselím dřímáš,
Co je na tom,
Že zvoní duše
A tvůj stín….
Je na konci cesty
Do nikam…
Láska všem předsudkům
Se vymyká
Dvacet dní na tom ztroskotá
Spousta krásných výlevů
A potom…
Potopa!
Voda odnesla bláznovství
Co nikdo neřešil
Někdy si vzpomeneš
A Bůh to rozřešil
Rozdělil lásku
Vzal duši jeho
Tělo zanechal
Zdymadlem sjelo…
Zapalte svíce,
Služte mše!
Nikdy už více
nebude vše,
Jak má být,
jak má být
Přečteno 420x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, sei to do
Komentáře (2)
Komentujících (2)