Na louce
Anotace: Asi to letní počasí...
Na louce plné květů,
chtěla bych Ti polibek dát.
Na louce plné květů,
chtěla bych Tvou touhu znát.
Tvou touhu a lásku
vše co můžeš dát.
Na louce plné květů,
chtěla bych se s Tebou milovat!
Na louce plné květů,
chci s Tebou žít napořád.
Přečteno 361x
Tipy 2
Poslední tipující: Jindro
Komentáře (2)
Komentujících (2)