někdy jsou potřeba
slova, slova, slova
ale vždy víc
mluví činy
01.11.2008 13:37:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Má cenu se opakovat když stejně víš co chci napsat..přesto, tahle je ze všech nej:)
08.11.2005 10:32:00 | gaginas
Tebe až do smrti budu už milovat - amen..
Jasně,že má cenu psát o lásce,zvlášť básně, které znějí jako modlitba k lásce samotné.Jardo - plný počet za myšlenku a tu zvláštní zpěvnost.Budu si ji říkat každý večer před spaním...
07.11.2005 09:38:00 | Branwen1