přání
touha a stezk hlavou se honí,
srdce je zvon,co v kostele zvoní.
oči jen bloudí,chybí v nich zář,
tolik je lidí,co nemaj tvou tvář.
cítím tu všude vůni tvou.
radostný smích,co prohání se tmou.
z černé děláš bílou,z pláče zase smích.
asi budeš vílou,to vidím v očích svých.
ústa má lačná,po rtech tvých prahnou,
jak růže na poušti,bez vláhy zvadnou.
musíš jim pomoct,jsi pro ně voda,
nenech je uschnout,to byla by škoda.
Přečteno 402x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)