Je pryč, ale…?
Anotace: Báseň pro mého milého:) těsně předtím, než se stal mým milým:)
Sbírka:
Zamilování
Milý, kdy uvidím Tě zas?
Plamen naděje jako svíčka zhas´
Když unesl Tě drak
A odletěl s tebou
Do nekonečných dálav
Někam pryč
Snad do oblak
Moc mi chybíš
Brzy se vrátíš
Ale vzpomeneš si pak?
Snad ani nevíš
Že jedna malá
Vřelé city
K Tobě chová
Že její srdce
Radostí se chvěje
Pokaždé
Když Tě vidí
Myslí na Tebe
Nocí i dnem
Ona je však
Pouhým Tvým snem
Co objeví se a zmizí
Proč jsme si stále cizí?
Komentáře (0)