Krásná noc
Anotace: Zažili jste něco podobného??
Dneska je mi strašně krásně,
Láska vrátila se k nám,
Mám chuť tvořit nové básně,
Pár veršíků poslat vám.
Byla to noc plná lásky,
touhy, citu, mazlení,
vyhladily se nám vrásky,
uvolnilo myšlení.
Naše rozechvělá těla,
Řídila se citem jen,
Takhle jsem to vždycky chtěla,
Krásné jako živý sen.
Hladil jsi mě, líbal sladce,
Šeptal něžná slovíčka,
Dokázal jsi jak v pohádce
okouzlit moje líčka.
Vracela jsem ti polibky,
omámená láskou tvou,
Proplouvaly jsme jak rybky,
Naši vášní mazlivou.
Lehce s neobvyklou touhou
Srdce rozhořela nám,
Zapálila plamen lásky,
Který vám teď posílám.
Přečteno 553x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, lonelymaiden, doktor srdcí, BArBArKO, Zasr. romantik, labuť, kroužek, bobi bobie, Flamy, Mbonita, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)