Konvalinky
Anotace: Když jsou tři. Když jsme tři.
Vrba stále mlčí.
Obsypána krupicovou kaší
vidí, chápe
a on ji mučí.
Mučí mága, ironika,
ničitele vztahu?
Bázlivej pohled skrz naskrz proniká
smíš jí říkat vrahu.
Ten říjen, ten červen
touha po zlatým jmelí,
zelená v okovech, červená vládne
"Proklínám Tě, majiteli!"
Velkej van se točí - nemizí
blankyt nutí kaštan propadnout v krizi.
Kašatny pláčou a podzim dohnije,
sebevrah žije a vraha zabije.
a pak si užije
Přečteno 346x
Tipy 3
Poslední tipující: kryndy, Gudula
Komentáře (1)
Komentujících (1)