Růst květiny
Anotace: ..inspirováno jedním citátem.. :*
Růst květiny
Růst květiny a její první květy,
Nepopíšou snad ani složité věty.
Je to jako začátek vztahu,
Cítíš radost, štěstí, lásku a něhu.
Tohle všechno je velmi krásné,
Jenže květ brzy uvadne.
Pak už je jen na každém člověku,
Zda rozhodne se udělat pár kroků,
Aby získal znovu svůj květ.
Stačí pouze říct pár vět..
Přečteno 382x
Tipy 6
Poslední tipující: Neldor, padající do neznáma, WerunkaaXD, páááááááá, Gudula
Komentáře (4)
Komentujících (4)