Hvězdičko nebeská
25.1.2009 16:33
Hvězdičko nebeská
Hvězdičko nebeská
krásně líbezná
vesmírný to poklade
měsíci nejbližší
mému srdci nejdražší
Při pohledu na Tebe
Tvých krásných očí
jako bych se díval
natu oblohu noční
kde Ty jasně záříš
Jsi jako mé srdce
hvězdičko nebeská
Štěstím záříš
a Tvůj svit a lesk
v dáli rozjasňuje
naše srdíčka
jsou šťastná
Smutníš
a lesk Tvůj se ztrácí
a uhasíná v dáli
za zády měsíce
a naše srdce smutní
a stýská se jim
Hvězdičko nebeská
když záříš jsem šťasten
když smutníš pláču
chci být s Tebou
a Tvůj lesk Ti vracet
každou chvíli
Tvého života
stráveným v našich srdcích
kdekoliv kde budeš Ty
Hvězdičko nebeská
mému srdci nejbližší
a nejdražší
jsi světlem
mých myšlenek
a všeho comi chybí
Přečteno 387x
Tipy 4
Poslední tipující: carodejka, Tacca, Gudula
Komentáře (1)
Komentujících (1)