Sedmikráska
Anotace: pro Tebe miláčku
27.1.2009 20:10
Sedmikráska
Sedmikrásko
líbezný to kvítku
na louce schovaný
mezi jinými sedmikráskami
ukaž se
ať Tvůj květ
je jak úsměv a políbení
při slunečním pohlazení
Sedmikrásko
lásko
Tebe mám tak rád
neschovávej se
jen ukaž světu
svoji něžnou krásu
a barevnost kterou v sobě máš
malíř by měl radost a potěšení
kdyby Tě směl
na svém plátně mít
svým štětcem a barvou
by vylíčil
Tvou krásu a něhu
jež v sobě máš
Sedmikrásko líbezná
na louce schovaná
mezi jinými květy ukrytá
Sedmikrásko
kvítku líbezný
sluníčko svítí
a paprsky svými
Tě zahřívá
po lehkém deštíku
jež Tě skropil
a Tebe celou ovlažil
a něžný vánek
vál do Tvých jemných vlasů
Sedmikrásko
lásko má neodcházej
zůstaň se mnou ještě chvíli
vím sluníčko zapadá
a i Ty jdeš spát
dobrou noc Sedmikrásko
ráno mi bude ctí
Tě mít po boku svém
s raním sluníčkem
a kapkami rosy
Přečteno 442x
Tipy 7
Poslední tipující: kuskus pruhovaná, carodejka, Tacca, Hazentla, Květka Š., Gudula
Komentáře (5)
Komentujících (5)