zaznam

zaznam

Anotace: ...

zablesk
par sjetejch lidi
rozbita flaska a strepy v kapuci
roztekla rasenka
opisuje trasu mejch slz
vsechny srdce jsou
zlomeny
a vsechny oci
zavreny
misto masy lidi
jen tichy sochy
v hlavach jejich
basnicky sloky
zadny kroky
jen rozhazeny slova
vcetne tvejch vyznani
chci se ti priznat
a znat pravdu
o tobe a o me
jdes a ja jdu
jdeme
.

ulickou drog zadarmo

myslenkovej pochod
a porod




/áýýáýžáýáýáýáýáýáěšěěšěěááářžžřžžřřžřžžřáýáý/
.
Autor embryo v hlave, 16.07.2009
Přečteno 290x
Tipy 11
Poslední tipující: al-pacino, stmivani.na.lepsi.casy, Quigleika, Druza, Bíša, mattoni.uz.neni
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí