My všechno dovedem..
Anotace: S láskou a to i s tou bolestnou lidé dokážou cokoliv...bohužel
vidět přes zavřená víčka
v přímce se stočit do klubíčka
srdce si zašívat bez nití
vidět světlo, které už dávno nesvítí
.
vzpomínky co jsou v budoucnosti
hříchy páchané kvůli ctnosti
vlastní bolest, která těší
nevinnost co ráda hřeší
... to je nesmysl
válka kvůli míru
v depresi mít sílu
plakat s úsměvem
.. láska je totiž nesmyslná a s ní i bez ní - tohle všechno dovedem..
Přečteno 378x
Tipy 6
Poslední tipující: al-pacino, hellla, bejbyyyy, Druza
Komentáře (2)
Komentujících (2)