Anotace: Rána jsou plná mlhy, tajných setkání a přání. Zastav se člověče, láska je to co dělá vesmír vesmírem.
Když jsem to začínala číst,říkám, co je to zas za hrůzu. Ale dočetla jsem to až do konce a nutilo mě to přečíst znova a znova. Žádná hrůza to není, je to povedené a procítěné dílko. Opravdu hezké.
17.07.2009 10:06:00 | Dullsinea